Оголошення для студентів ДЕННОЇ форми навчання!!!
Викладач курсу МАРКЕТИНГ ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ:
д.е.н., професор, завідувач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Матвійчук Людмила Юріївна,
email: kalishl.y@gmail.com, viber: 0958357179
Підсумковий контроль курсу: залік.
Окрім лекційного матеріалу на даній платформі розміщені завдання для перевірки знань.
Постійне посилання на пари згідно розкладу у разі дистанційного навчання:
https://us04web.zoom.us/j/
Meeting ID: 728 3614 531972836145319?pwd= JWIWvaybQdbrYOc8mxkoaUW4s4kG0f .1
Passcode: 1B0ZvaКритерії, форми поточного та підсумкового контролю ДЛЯ СТУДЕНТІВ ДЕННОЇ ФОРМИ НАВЧАННЯ
Підсумковий бал (за 100-бальною шкалою) з дисципліни «МАРКЕТИНГ ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ» кредиту:
Заліковий
модуль 1
модульна контрольна робота 1
Заліковий
модуль 2
модульна контрольна робота 2
Заліковий
модуль 3
(підсумкова оцінка за КПІЗ та поточне опитування)
Заліковий
модуль 4
Екзамен
Разом
(підсумкова семестрова оцінка)
10 %
10 %
40 % (з них КПІЗ – 10 %*)
40 %
100 %
Підсумковий бал (за 100-бальною шкалою) з дисципліни «МАРКЕТИНГ ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ» визначається як середньозважена величина, залежно від питомої ваги кожної складової залікового кредиту:
Шкала оцінювання:
За шкалою Луцького НТУ
За національною шкалою
За шкалою ECTS
90–100
відмінно
А (відмінно)
85–89
добре
В (дуже добре)
75-84
С (добре)
65-74
задовільно
D (задовільно)
60-64
E (достатньо)
35-59
незадовільно
FX (незадовільно з можливістю повторного складання)
1-34
F (незадовільно з обов’язковим
повторним курсом)
- Викладач: Матвійчук Людмила
Background Colour
Font Face
Font Size
Text Colour