Навчальний курс “Адитивні технології та матеріали” розроблено щоб надати студентам необхідні
знання з адитивних технологій, їх апаратних засобів та використовуваних
матеріалів, можливих варіантів застосування, методів та прийомів 3D-моделювання
та трансформації моделей у твердотільні об'єкти, сучасного програмного
забезпечення та обладнання.
Основною метою та завданням навчальної дисципліни “Адитивні
технології та матеріали” є набуття студентами професійних компетенцій в галузі сучасних
технологій виготовлення виробів, деталей та конструкцій на основі даних
цифрової моделі (CAD-моделі), шляхом пошарового додавання матеріалу.
- Викладач: Гусачук Дмитро
- Викладач: Дащук Юлія
Мета і завдання дисципліни «Готельна справа»
2.1. Мета вивчення дисципліни.
На сучасному етапі розвитку готельно-ресторанного бізнесу дуже актуальним є питання збільшення підготовки кадрів для готельно-ресторанної сфери, передусім, високопрофесійних фахівців, що вмітимуть організовувати виробництво і обслуговування, забезпечувати належний рівень якості продукції та послуг, удосконалювати форми і методи обслуговування. Тому знання історії розвитку готельно-ресторанного господарства стає одним з найактуальніших питань при вивченні специфіки функціонування індустрії гостинності.
Мета вивчення дисципліни – формування у студентів майбутніх фахівців туристичної індустрії узагальнюючого розуміння організації готельного господарства на світовому, національному та виробничому рівнях.
знати:
- апарат діяльності у готельній сфері;
-виробничі можливості, виробничу функцію та ефективність технологічної системи виробництва у готельній сфері;
вміти:
-розуміння основних понять і методів дослідження історії готельно-ресторанного бізнесу;
-здатність досліджувати особливості розвитку готельно-ресторанного бізнесу в різні історичні епохи;
- використовувати основи організації в діяльності готельних підприємств; уміти проводити аналіз технологічних процесів у готельній сфері;
-визначати характер нововведень у готельній сфері.
-здатність досліджувати і використовувати головні тенденції і перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу.
Навчальна дисципліна «Готельна справа» належить до циклу нормативних дисциплін для студентів, що здобувають базову вищу освіту за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа».
Необхідна
навчальна база перед початком вивчення дисципліни
спирається на знання базової середньої освіти. Вивчення
дисципліни «Готельна справа»
тісно пов'язано з усіма іншими дисциплінами блоку, а також буде сприяти більш
якісному освоєнню студентами спеціальності «Готельно-ресторанна справа»
комплексу фахових дисциплін з організації готельно-ресторанного бізнесу.
- Викладач: Сидорук Cвітлана