- Викладач: Шегинський Олег
Навчальна дисципліна «Фізіологія харчування» забезпечує формування у студентів комплексу знань щодо основних питань харчування та його ролі в життєдіяльності організму людини; щодо особливостей фізіологічних аспектів травлення та засвоєння харчових речовин, а також фізіологічної ролі, яку виконують основні харчові речовини їжі. У процесі вивчення дисципліни у студентів формуються навики фізіологічного мислення, зокрема про те, що харчовий раціон, складений за вимогами раціонального харчування, є необхідною умовою для забезпечення нормального росту та розвитку організму, збереження й підтримання здоров’я , зниження ризику виникнення захворювань, в основі яких лежить харчовий фактор.
- Викладач: Ярошевич Тетяна
Background Colour
Font Face
Font Size
1
Text Colour