Основними завданнями вивчення дисципліни «Безпека життєдіяльності та охорона праці в готельно-ресторанній індустрії" є:
– формування інтегрованої здатності використовувати набуті компетентності для підвищення рівня безпеки людини як у повсякденних умовах побуту та виробництва, так і за надзвичайних ситуацій,
– формування соціальних, екологічних, етичних, економічних аспектів, вимоги охорони праці, виробничої санітарії, пожежної безпеки та існуючих державних і міжнародних стандартів під час формування технічних завдань та рішень.
Найменування та опис компетентностей, формування котрих забезпечує вивчення дисципліни
Загальні компетентності:
ЗК8. Навики здійснення безпечної діяльності.
ЗК10. Здатність застосовувати знання у практичних ситуаціях.
Спеціальні (фахові, предметні) компетентності:
СК1. Розуміння предметної області і специфіки професійної діяльності.
СК3. Здатність використовувати на практиці основи діючого законодавства в сфері готельного та ресторанного бізнесу та відстежувати зміни.
Результати навчання.
ПРН 7. Організовувати процес обслуговування споживачів готельних та ресторанних послуг на основі використання сучасних інформаційних, комунікаційних і сервісних технологій та дотримання стандартів якості і норм безпеки.
ПРН13. Визначати та формувати організаційну структуру підрозділів, координувати їх діяльність, визначати їх завдання та штатний розклад, вимоги до кваліфікації персоналу.
ПРН14. Організовувати роботу в закладах готельного і ресторанного господарства, відповідно до вимог охорони праці та протипожежної безпеки.
ПРН16. Виконувати самостійно завдання, розв’язувати задачі і проблеми, застосовувати їх в різних професійних ситуаціях та відповідати за результати своєї діяльності.
ПРН19. Діяти у відповідності з принципами соціальної відповідальності та громадянської свідомості.
- Викладач: Федорчук-Мороз Валентина
Background Colour
Font Face
Font Size
Text Colour