Метою
викладання навчальної дисципліни “Ресторанна справа” є набуття набуття майбутніми фахівцями
теоретичних знань і практичних навичок, що дають змогу самостійно
організовувати, планувати та здійснювати ресторанне обслуговування на
підприємствах готельно-ресторанного бізнесу.
Основними завданнями вивчення дисципліни “Ресторанна справа” є оволодіння знаннями з основ організації закладів ресторанного господарства, як ланки з надання послуг, організації постачання закладів ресторанного господарства, загальних принципів організації систем обслуговування у сфері ресторанного господарства, моделювання процесу повсякденного обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства, обслуговування банкетів та прийомів, основних принципи організації процесу обслуговування певного контингенту споживачів у закладах ресторанного господарства.
- Викладач: Громик Оксана
Background Colour
Font Face
Font Size
Text Colour