Метою викладання навчальної дисципліни “Ресторанна справа” є  набуття набуття майбутніми фахівцями теоретичних знань і практичних навичок, що дають змогу самостійно організовувати, планувати та здійснювати ресторанне обслуговування на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу.

 Основними завданнями вивчення дисципліни “Ресторанна справа” є оволодіння знаннями з основ організації закладів ресторанного господарства, як ланки з надання послуг, організації постачання закладів ресторанного господарства, загальних принципів організації систем обслуговування у сфері ресторанного господарства, моделювання процесу повсякденного обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства, обслуговування банкетів та прийомів, основних принципи організації процесу обслуговування певного контингенту споживачів у закладах ресторанного господарства.



Accessibility

Background Colour

Font Face

Font Size

1

Text Colour