Переддипломна практика спрямована на формування необхідного обсягу практичних знань та умінь і передбачена у третьому семестрі освітньо-професійної програми «Крафтові харчові технології» на харчових підприємствах або у закладах ресторанного господарства різних типів та форм власності, що займаються виробництвом крафтових харчових продуктів.

Проходження переддипломної практики є важливою складовою вдосконалення професійної підготовки, підвищення рівня професійних знань, умінь та навичок випускників та підготовки і написання кваліфікаційної роботи. За час проходження практики здобувач вищої освіти повинен вдосконалити свій рівень загальної теоретичної і спеціальної практичної підготовки, виявити знання загальнотеоретичних, професійно орієнтованих і спеціальних дисциплін; вміння встановлювати значимі фактори та причинно-наслідкові зв’язки при виявленні проблем конкретного підприємства, формулювати конкретні пропозиції щодо вдосконалення виробничих, сервісних   та управлінських процесів.




Доступність

Колір тла

Шрифти

Розмір шрифта

1

Колір тексту

Кернінг шрифтів

Видимість картинок

Інтервал між літерами

0

Висота рядка

1.2

Виділити посилання