Стрімкий розвиток цифрової економіки у світі забезпечує підвищення конкурентоспроможності майже в усіх секторах економіки, відповідно, і суб’єктів господарювання. Глобальний характер технологічної інтеграції призводить до поступової зміни процесу ведення бізнесу. Тренд сьогоднішнього часу – інноваційна трансформація, що торкається усіх сфер діяльності й орієнтована на глобальне  застосування  інноваційних  технологій  у  діяльності  економічних  суб’єктів, формування інформаційного суспільства та цифрової економіки у цілому, тобто застосування технологічних можливостей.

Метою дисципліни «Інноваційна діяльність в туризмі, готельному та ресторанному господарстві» є оволодіння сучасними теоретичними основами та практичними навичками організації та управління інноваційними технологіями в туристичному, ресторанному та готельному господарстві. Інноваційні технології в туристичному, ресторанному, готельному господарстві повинні створити необхідні умови для розширення, прискорення і підвищення ефективності формування і реалізації різних інновацій (продуктових, технологічних, соціальних тощо), спрямованих на розробку і впровадження конкурентоспроможного продукту на рівні міжнародних стандартів.

Навчальна дисципліна «Інноваційна діяльність в туризмі, готельному та ресторанному господарстві» належить до циклу професійних дисциплін вільного вибору для студентів, що здобувають вищу освіту за спеціальністю 242 «Туризм і рекреація».


Accessibility

Background Colour

Font Face

Font Size

1

Text Colour